De website van de heemkring maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'X' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Zendingen en verzendkosten

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via BPost met tracking en aflevering zonder handtekening.

Verzendkosten

Voor verzending hanteren wij diverse tarieven. Het exacte tarief hangt af het soort en aantal boeken dat u bestelt en of uw bestelling uit één of meerdere locaties afkomstig is. Ook het land waar u woont speelt uiteraard een rol. In het bestelproces ziet u voordat u afrekent duidelijk wat voor u de verzendkosten zijn.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.